bObles break PRO pakke

Betal pakken over 12 månedlige rater på
KR.150,00 pr. mdr.

Eller betal hele pakken nu og spar en rate på 150 kr.
1650 kr.


bObles Break PRO - Det får du:

 • Tumlesæt: Kylling – Lille Ælling – Ælling – Tumlegulv.
 • 1800 kr vejl. pris minus 1 rate = 1650 kr
 • 12 rater a 150 kr

Du får udover tumlesættet:

 • En goodiebag: et bObles net, 2 små historiebøger m. Ælling og Kylling, Den Glade Udvikling folder, 7cm bObles bold & bogen: ”Babymad” af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl & Årstiderne.
 • I Aarstidernes ”BABYMAD” får du over 90 velsmagende opskrifter, der er skræddersyet til babys alder og udvikling i første leveår. Nærende, mættende, duftende måltider af gode råvarer alle kan nyde. Du får også vigtig viden om mad til babys tarmflora, om madmod og madglæde hos de mindste samt om rigtig mad og ernæring til en hurtigvoksende lille krop.
  BABYMAD er skrevet af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, ernæringsspecialist i mad til små og Søren Ejlersen medstifter af Aarstiderne og Stifter af Haver til maver.

32 Live sessions i lukket Facebookgruppe over 11 md.

 • 11 Live Tumletider m. børnekiropraktor Sandy Vossen Rasmussen
 • 11 Live Q&A m. børnekiropraktor Sandy Vossen Rasmussen
 • 5 Live m. ernæringsekspert Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, forfatter til Babymad-bogen.
 • 5 Live m. sundhedsplejerske Dorte Fischer, forfatter til Tumlingekalenderen

Vi har sammen med børnekiropraktor Sandy Vossen Rasmussen, ernæringsekspert Kirsten Ravnbøl Mikkelsen og sundhedsplejerske Dorte Fischer sammensat denne unikke tumle-pakke for at give dig som børnepasser inspiration til at give børnene de bedste betingelser for deres motoriske leg og udvikling.

Du får inspiration til motoriske lege med børnegruppen og kan afprøve tingene og vende tilbage med spørgsmål til næste Q&A med Sandy Vossen Rasmussen.

I løbet af de 11 mdr. kommer der 5 Live med små oplæg omkring et tema, hvor du kan stille spørgsmål direkte til fagpersonen omkring ernæring og mad til tumlinge med Kirsten Ravnbøl Mikkelsen og omkring trivsel og udvikling til Dorte Fischer.

Vi anbefaler pakken til børnepassere med børn i alderen 1-3 år.

Forløbet starter ved minimum 50 tilmeldte og løber 1 år frem.

Betaling

Du betaler kun for bObles produkterne i tumlesættet til en værdi af 1800 kr

Goodiebag og 32 Livesessions får du med helt gratis.

Du har mulighed for at betale via 12 månedlige rater á 150 kr.

Du kan betale hele beløbet nu og spare den sidste rate.

Har du spørgsmål angående bObles break PRO pakken kan du kontakte Kristian. Klik her

Eller på tlf:31 71 73 68

bObles break PRO Pakke
med ernæringsekspert Kirsten Ravnbøl Mikkelsen

Jeg er specialist i ernæring og mad til 0-3-årige og medforfatter til Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens berømte lilla bog “Mad til spædbørn & småbørn”, i dag kaldet  ”Mad til små”.

Er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og har mere end 20 års erfaring som foredragsholder, konsulent, underviser og opskriftudvikler – og er forfatter til mere end 10 bøger m.m.

I størsteparten af mit virke samarbejder jeg med dagtilbud – og især dagplejen, sundhedsplejersker, tandplejere og forældre.

Lige nu er jeg aktuel som medforfatter til Aarstidernes bog BABYMAD og bObles app initiuM, hvor jeg er aktør og støtter. Se også www.ravnbøl.dk

I live-videoerne vil jeg bl.a. fortælle jer om de officielle anbefalinger for sundere mad til børn under 3 år som passes ude.

Desuden hvad må børnene få hvornår og i hvilke mængder, og hvad må de ikke tilbydes i pasningen. Vi vil desuden komme rundt om neofobi, kræsenhed og madmod, samt hvordan I som børnepassere kan hjælpe børnene med at lære at spise og blive glad for mad.

Vi kommer helt sikkert også ind på inspiration til gode måltider, mens de passes hos jer og mange andre emner og myter indenfor mad og drikke. Kort og godt: mad og måltider med nydelse, næring, læring og nærvær.

bObles break PRO pakke
med Børnekiropraktor Sandy Vossen Rasmussen

Mit navn er Sandy Vossen Rasmussen og jeg er uddannet kiropraktor for 13 år siden. Jeg har de sidste 10 år specialiseret mig inden for behandling og undersøgelse af børn og spædbørn og jeg har i mit daglige virke stort fokus på den sansemotoriske udvikling hos børnene.

Jeg har været med til at starte flere projekter op omkring børns udvikling af både motorik, sanser, syn og adfærd og jeg har undervist på små lukkede hold bestående af både øvelser og teori.

Bevægelse, leg og kreativitet er enormt vigtigt for barnets trivsel generelt.

Og jeg synes det er så livsbekræftende at se, at man med relativt få tiltag og stimuleringer, kan skabe store forandringer, ikke kun hos barnet men også hos hele familien.

Jeg er selv lidt af et legebarn og jeg elsker at arbejde og tumle med alle mulige børn – både familiens børn, venners børn, bonus børn og ikke mindst dem jeg ser på klinikken.

Jeg glæder mig til at ”møde” jer online i den lukkede gruppe, hvor jeg vil guide jer igennem en masse praktiske udfoldelser på bObles Break møblerne.

Jeg vil også dele erfaring fra mit arbejde som børnekiropraktor og jeg vil underbygge alt praktisk med teori.

I vil kunne afprøve øvelsere med børnene og I vil i gruppen også får mulighed for at stille spørgsmål.

Vi ses!

bObles break PRO pakke
med sundhedsplejerske Dorte Fischer

Jeg hedder Dorte Fischer.

Jeg er sundhedsplejerske , forfatter til bogen Babykalenderen og Tumlingekalenderen, uddannet spædbarnsmassør og kranio- sacralterapeut.

Jeg har været sundhedsplejerske i 25 år. Jeg arbejder som småbørns og skolesundhedsplejerske. Og er konsulent for daginstitutioner og dagplejen.
Som sundhedsplejerske elsker jeg mit arbejde med børn og familier. Og det har også været spændende at være faglig konsulent for lærer, pædagoger og dagplejer – at bruge sin faglighed efter deres behov.

Alle tidspunkter af barnets liv er vigtige, men vi ved at de første 1000 dage har en kæmpe betydning for barnets udvikling og trivsel.

At få tryghed og omsorg – få lov at udvikle sig.

Være nysgerrig og at få stimuleret alle sanserne og udvikle sig motorisk.

Til Bobles break pro vil jeg gerne bidrage med faglige relevante emner for jer der passer børnene, men også gerne høre emner fra jer – hvad optager jer.

Emner fra mig kunne være : søvn, hygiejne, kost, motorik, godt forældresamarbejde m.m

Kh Dorte

Q&A:


Klik på et spørgsmål for at se svaret - Se forretningsbetingelser her: bObles Break - Forretningsbetingelser
Har du spørgsmål angående bObles break PRO pakken kan du kontakte Kristian. Klik her
Eller på tlf:31 71 73 68


Vi sender først din bObles break pakke afsted, når der er min. 50 tilmeldte i en gruppe. Hvis der ikke er nok tilmeldte efter 2-3 uger vil du få besked om at din bestilling er annulleret. Vi trækker selvfølgelig først beløbet, når din bObles break pakke er afsendt.

Vi vil løbende invitere til flere bObles break pakker til forskellige aldersgrupper. Man kan forvente den næste pakke inden for 14 dage.

Man må kun købe én pakke pr. bObles Break gruppe, men man kan godt deltage i forskellige bObles Break grupper hvis man har børn i forskellige aldersgrupper.

Du kan vælge mellem de sæt, du kan se på billederne, du kan ikke selv blande farverne.

Du må gerne købe en bObles break pakke, selvom dit barn ikke er i den angivne alder – fageksperten vil dog hovedsageligt give inspiration, øvelser og motoriske lege til det angivne alders-spænd.

Når du modtager din bObles break pakke, vil du samtidig få et velkomstbrev via email med en invitation til den lukkede facebookgruppe, der hører til netop din bObles break pakke. Der vil herefter gå ca. 2 uger, inden det faglige indhold starter, så alle kan nå at være klar.

Det vil variere lidt fra gruppe til gruppe, men vi starter kun en gruppe op, hvis der min. er 50 familier tilmeldte.

Fageksperten vil støtte op om dit barns motoriske udvikling i 12 måneder

Du kan selv vælge, om du vil være en del af den lukkede facebook gruppe, der hører til din bObles break pakke, men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at følge fageksperten og lade dig inspirere af de andre familier samt dele ud af dine egne erfaringer.

Det er fageksperten, der overordnet styrer gruppen og sørger for at alle ,der deltager, holder en ordentlig tone, men alle inviterede kan dele inspiration, sparre med hinanden, stille spørgsmål og svare.

Min. 2 gange om måneden - henover 12 måneder – kan deltage i fagekspertens live-sessioner med motoriske øvelser, lege og aktiviteter - med udgangspunkt i dit Tumlesæt og dit barns udviklingstrin. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, når fageksperten afholder Q&A i gruppen.

Meget gerne! Hvis I er flere børn i familien kan alle selvfølgelig være med, selvom fageksperten hovedsageligt vil følge barnet i den angivne alder.

Det kan du godt, men du vil gå glip af fagekspertens faglige indhold.

Hvis du ikke har mulighed for at følge fagekspertens live session, kan du altid gå ind i gruppen og se den på et senere tidspunkt samt stille dine eventuelle spørgsmål, når fageksperten afholder den næste Q&A i gruppen.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til fageksperten angående dit barns motoriske udvikling med udgangspunkt i Tumlesættets funktioner – fageksperten kan dog ikke tage stilling til eventuelle individuelle motoriske udfordringer.

Du har 14 dage efter du har modtaget din bObles break pakke til at fortryde og sende pakken tilbage – selvfølgelig kun hvis Tumlemøblerne stadig er i uåbnet emballage.

Hvis du vælger rate-betaling, bliver første rate trukket, når din bObles break pakke er sendt fra vores lager. Herefter vil de resterende rater blive trukket den første i hver måned.
Hvis du vælger at betale hele beløbet nu, sparer du én rate og beløbet bliver først trukket, når din bObles break pakke er sendt fra vores lager.